Takuu 12 kk Reilu asiakaspalvelu (ark. 12-18) Ilmainen nopea toimitus 14 päivän palautusoikeus

Rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10§

Laatimispvm: 5.5.2016

Yleistä

Palvelun ylläpitäjä (Koistinen Group Oy:n westwheel.com -verkkopalvelu) kerää tämän palvelun käytöstä seuraavia tietoja:

  • Käyttökertakohtainen, yksilöllinen istuntotunniste (session id)
  • Käyttäjän koneen IP-osoite ja DNS-osoite
  • Tieto siitä, miltä sivulta palveluumme on tultu
  • Käynnin ajankohta

Näitä tietoja kerätään sekä tilastollisiin tarkoituksiin että palvelun ylläpitämiseksi. Palvelun ylläpitäjä voi julkaista tilastotietoja palvelimensa käytöstä. Yksittäisten käyttäjien koneiden IP-osoitteita tai DNS-osoitteita ei julkaista.

Yllä luetellut tiedot voivat yksilöidä käyttäjän tietokoneen, mutta eivät käyttäjää itseään. Siksi niistä syntynyt rekisteri ei ole henkilötietolain tarkoittama henkilötietorekisteri. Käyttämällä tätä palvelua, käyttäjä antaa suostumuksensa näiden tietojen keräämiseen.

Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä

Koistinen Group Oy // Westwheel.com
asiakaspalvelu@westwheel.com

Rekisterin nimi: Westwheel.com asiakasrekisteri

Rekisterin käyttötarkoitus: Asiakassuhteen ylläpito ja tilausten käsittely

Rekisterin tietosisältö: Asiakkaan osoite- ja muut yhteystiedot

Säännönmukaiset tietolähteet: Asiakkaan ilmoittamat tiedot

Säännönmukaiset tietojen luovutukset:

WestWheel verkkokaupan maksut tapahtuu maksu- ja laskutuspalvelu Checkout Finland Oy:in ja/tai Klarna Oyj:n toimesta. Checkout Finland Oy on yksi suomen suosituimmista maksupalveluiden toimittajista (lisätietoja: www.checkout.fi).

WestWheel ei luovuta asiakkaan tietoja muilta kuin edellä määritellyin osin.

Rekisterin suojauksen periaatteet

WestWheel suojaa keräämänsä tiedot siten, että normaalissa tietojärjestelmän käytössä eivät palvelun tai heidän valtuuttamiensa ulkopuoliset tahot pääse tarkastelemaan salaiseksi tarkoitettuja tietoja. Tietoja voidaan käyttää palvelun ylläpidon suorittamiin tutkimus tai tilastointitarkoituksiin. Tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille muilta kuin “Säännönmukaiset tietojen luovutukset”-kohdassa mainituilta osin, ellei käyttäjä erikseen ole liittynyt suoramarkkinointilistalle.

Rekisteröidyn kielto-oikeus

Henkilötietolain 30. pykälän nojalla rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Jäsen voi ilmoittaa luovutus- tai käsittelykiellosta joko kirjallisesti tai puhelimitse rekisteriä hoitavalle henkilölle.

Tiedon korjaaminen

Henkilötietolain 29. pykälän nojalla rekisterinpitäjän on ilman aiheetonta viivästystä oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta oikaistava, poistettava tai täydennettävä rekisterissä oleva, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellinen, tarpeeton, puutteellinen tai vanhentunut henkilötieto. Jos tiedon korjaamisesta tai tarkastusoikeuden toteuttamisesta kieltäydytään, jäsenelle annetaan kirjallinen kieltäytymistodistus ja jäsenellä on oikeus saattaa asia tietosuojavaltuutetun ratkaistavaksi. Tietosuojavaltuutettu voi antaa rekisterinpitäjälle määräyksen tiedon korjaamisesta.

Tarkastusoikeuden toteuttamiseksi ja tiedon korjaamiseksi tulee ottaa yhteyttä rekisteriä hoitavaan henkilöön.